Președinte a Uniunii Învățământului Particular și a Fundației Ecologice Green este prof. Grad I Virginia Stanciu. Doamna prof. Grad I Virginia Stanciu este categoric una din cele mai prodigioase și prestigioase personalități din Învățământul Românesc.
SCOLILE POSTLICEALE FEG fac inscrieri pentru anul scolar 2024-2025 cu/ sau fara Diploma de Bacalaureat si fara limita de varsta si cu posibilitatea de angajare in strainatate.
SCOLILE POSTLICEALE FEG SUNT ACREDITATE de Ministerul Invatamantului iar Diplomele sunt recunoscute in tara si in strainatate.
3. PROCEDURA DE INSCRIERE :
– Va puteti prezenta la sediul scolii dorite (din tabelul de mai jos), cu actele necesare inscrierii pentru a putea incheia contractul cu scoala .
– De la scoala primiti o instiintare cu contul nostru la Banca Transilvania unde puteti achita suma de 210 lei inscrierea, urmand ca cele trei transe egale ale ratei scolare sa fie achitate pana in 15-sep-2024, 15-ian-2025, 15-apr-2025
4. Dovada achitarii taxei de inscriere de la Banca Transilvania se aduce la scoala si dv. puteti sa va ridicati contractul semnat.
Pentru mai multe informati va adresati la telefoanele Scolii Postliceale FEG dorite (din tabelul de mai jos) :
Va asteptam cu drag !!!
Acte necesare pentru înscriere :
– 2 copii xerox Carte de Identitate – 2 copii xerox Certificat de nastere – 2 copii xerox Certificat de casatorie(daca e cazul) – 2 copii Foaie matricolă liceu – 2 copii Diploma de BAC sau Certificat de absolvire liceu – Adeverința medicală – 4 poze mate tip buletin – 210 ron taxa de înscriere
Veti aduce si documentele originale numai pentru validarea xeroxului.
Se verifica xeroxul si se pune stampila Conform cu originalul.
FEG este o institutie de cultură, ştiinţă şi învăţământ, fără scop politic şi patrimonial, autonomă şi non-profit, înfiinţată la Iaşi în anul 1997. FEG a continuat activitatea desfăşurată de Grădiniţa FEG şi a Centrului de Calificare, Recalificare şi Plasare a Forţei de Muncă FEG, înfiinţate în 1991.
În 1998 se înfiinţează la Iaşi Şcoala Postliceală FEG, structurată pe specializările: Asistenti Medicali Generalişti, Agenţi Vamali, Asistenţi de Farmacie, Funcţionari Bancari şi Agenţi de Gestiune.
În anii următori Şcoala Postliceală FEG a organizat clase şi la alte specializări: Asistenţi Vamali, Asisstenţă Socială, Coafori-stilişti şi Secretariat operatori birotică.
În anul 2003, FEG a înfiinţat la Iaşi o şcoală primară, având acelaşi specific ca Grădiniţa FEG – studiul intensiv al limbilor străine, iniţierea computerială şi organizarea de activităţi opţionale variate.
Obiectivul principal al FEG este înfiinţarea de instituţii de învăţământ de toate nivelurile, care să vină în întâmpinarea nevoilor educaţionale ale unui învăţământ permanent.
Misiunea FEG: oferirea unei alternative educaţionale la sistemul de învăţământ preuniversitar de stat.
Identificând existenţa unor nevoi de formare profesională şi în alte zone ale ţării, FEG a înfiinţat filiale în Bucureşti, Braşov, Bacău, Sibiu, Targoviste, Giurgiu, Ramnicu Valcea, Cluj, Constanţa şi Suceava.
Resursele financiare care au stat la baza dezvoltării fundaţiei sunt cele rezultate din taxele şcolare. Structurile de învăţământ ale FEG funcţionează în spaţii centrale, proprii sau în unităţi şcolare de stat, pe baza de protocoale de colaborare. Toate spaţiile sunt dotate cu mijloacele didactice necesare desfăşurării unui învăţământ de calitate.
Reputaţia instituţiilor de învăţământ FEG se datorează în mare parte activităţii desfăşurate de cadrele didactice, resurse umane cu pregătire şi experienţă ştiinţifică şi psihopedagogică.
Curriculumul aplicat de şcolile FEG în pregătirea cursanţilor, la toate nivelurile este avizat de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului.
În vederea integrării cursanţilor FEG în sistemul educativ al UE, începând din anul 2003 s-au pus bazele parteneriatelor cu diverse şcoli şi organizaţii din Europa, institutia participand la numeroase proiecte derulate sub egida Programului de Invatare pe Tot parcursul vietii.
Nevoia formării abilităţilor de comunicare transnaţională şi dezvoltarea competenţelor lingvistice impun, în strategia de dezvoltare a FEG , înfiinţarea unui Centru de limbi străine pentru toate vârstele, cu mijloace didactice şi metode adaptate învăţării rapide şi particularităţilor de vârstă a solicitanţilor.
Datorită prestigiului de care se bucură Fundaţia şi având în vedere tendinţele de pe piaţa muncii, FEG şi-a definit ca element principal al strategiei de dezvoltare consolidarea şi diversificarea formelor alternative de pregătire profesională a populaţiei pe direcţia învăţării permanente.